Nappali szekrénysor

nappali bútor kombinált tulajdonságokkal

Egyedi nappali szekrénysor méretre!
A teljes falfelületet betöltő szekrénysor több funkciót lát el egyszerre. Központba helyezi a nagy képernyős TV-t amit nyitott polcok és üveges vitrinek kereteznek. A belső bútorvilágítással ellátott vitrinszekrények látni engedik az üvegpolcokon elhelyezett dísztárgyakat.

nappali bútor kombinált tulajdonságokkalMellettük a teleajtós szekrényekben a kevésbe mutatós holmikat tárolhatjuk. Alul polcokon találhatók a multimédia kellékei, valamint kétoldalt a fekete szövetborítás mögött válnak láthatatlanná a hangfalak. Bal oldalt valódi könyvespolc zárja a sort, amit jól ellensúlyoz a jobb oldal alacsonyabb sarokszekrénye, tetején egy méretes cserépedénybe ültetett növénnyel. Mennyezetre irányított további bútorvilágítás optikailag növeli a nappali szekrénysor és a plafon közti távolságot, elkerülve a nyomasztó „túlbútorozottság” érzetét.

Összehangolt apró részletekkel, kis trükkökkel tesszük egységessé a nappali bútor megjelenését, visszafogott díszítéssel könnyed eleganciát, klasszikus karaktert adunk a nappalinak.

 

További nappali bútorok »