Könyvespolc fal

A nappali teljes falát mennyezetig betakaró könyves fal beépítés, alsó zártajtós szekrényekkel, A könyvespolcok és a szekrények frontja tömör bükkfa.

A nappali berendezésének leghangsúlyosabb darabja a falat teljesen beterítő könyvespolc összeállítás. A polcokat megtöltő könyvek nemcsak a nappali bútor díszei, a könyvespolc fal valóban egy kulturális ikon. Ha a digitális technikai eszközök a modern tudás hordozói, akkor a könyvek a hagyományos kultúra követei.

A könyvespolc falon lévő könyvek olvasása közben olyan harmóniát, nyugodt életérzést élhetünk meg, amit virtuális világtól nem remélhetünk. A könyvespolcok, könyvállványok és könyvszekrények nem csak a nappali bútor egyes darabjai, de a lakás harmóniájának fontos elemei, forrásai.

A könyvespolc fal, bár modern világunk alkotása, egyszerűsége folytán jól illeszkedik a nappali száz évesnél is idősebb bútoraihoz. Ez a könyves fal természetes anyagból, tömörfából és furnérozott alkatrészekből készült. Ez az anyaga az antik bútoroknak is. Ami kortalan az mindig korszerű.