Modern fürdőszoba bútor (F-001)

A fürdőszoba bútor legkülönlegesebb formája a masszázs medence, vagy más néven a masszázs kád. Ez a prémium fürdőszoba berendezés megkívánja a könnyen szerelhető és vízálló burkolatot. A vízálló bio olaj felületkezelésű faburkolat oldja a csúcs fürdőtechnika nyomasztó hatását, és barátságosabbá teszi az egész fürdőszoba berendezést.

A fürdőszoba berendezés egyik ősi darabja, a fürdőszoba kád, mára a kényeztetés eszközévé és fürdőszoba bútor kinézetűvé kezd válni. Ez részben annak tudható, hogy a fürdés elsősorban a zuhanykabinban történik, és a kád a kényeztető szórakozás eszközévé válik. Ennek mellékterméke a kádból kiloccsanó víz. A kád a körbefutó, vízálló faburkolattól válik fürdőszoba bútor jellegűvé. A burkolathoz csatlakozó falépcső szintén a fürdőszoba bútor része, a burkolattal azonos vízálló faanyagból.

A több rétegű bio olaj felületkezelés növeli a nedvességgel szembeni védelmet, és a fürdőszoba bútoroknak kellemes selyemfényű felületet biztosít. Az egységes megjelenés érdekében a fürdőszoba berendezéshez tartozó többi fürdőszoba bútor is azonos faanyagból és megegyező felületkezeléssel készült.