Beépített mosdópult

A pult alá épített mosdószekrény hagyományos mosdószekrénynek felel meg, csak a szellőzéssel ellátott tömörfa ajtók teszik különlegessé.

A mosdópult örök-életű lesz, ha a fürdőszoba berendezés tervezésénél épített vázat, vagyis falazott csempézett pultot építünk. Az beépített mosdópult megvédi az aláépített fürdőszoba szekrényt a nedvességtől.

Fokozza a védelmet, ha a mosdópultot gránit pulttetővel fedjük le. A gránit tetőlap vízálló, karcálló, könnyen tisztítható és igazán elegáns fürdőszoba bútort kapunk vele. Természetes anyag, akár az alatta lévő fürdőszoba szekrény tömörfa frontja.

A pult alá épített mosdószekrény hasznos része a fürdőszoba bútornak. A kettős mosdópult alá épített fürdőszoba szekrény középső részébe fiókos szekrény is tervezhető. A mosdók alatti terület hagyományos mosdószekrénynek felel meg, csak a szellőzéssel ellátott tömörfa ajtó teszi különlegessé.

Ebben a fürdőszobában minden természetes anyagból készült, a csempeburkolatú mosdópult, a gránit pulttető, a tömörfa frontú fürdőszoba szekrény.