Tárgyalóasztal

A tárgyalóasztalok kivitele könnyed, fém tárgyalóasztal lábakkal megoldott, az asztalok lapjába süllyesztett csatlakozódobozok lettek beépítve.

A tárgyalóasztal elemeiből számtalan összeállításra nyílik lehetőség. Ez az U alakban történő kialakítás lehetővé teszi, hogy a tárgyalóasztalok közé valamilyen konferencia eszközt, például egy projektort állíthassanak.

A tárgyalószékek az asztal jellegéhez igazodnak. Az egyszerű és elegáns tárgyaló berendezés praktikus részleteket is rejt.

A tárgyalóasztal lapjába süllyesztett csatlakozódobozok lettek beépítve, melyek használaton kívül fedettek és használat közben sem állnak ki az asztaltető síkjából.

A gyártást gondos tervezés előzte meg, aminek keretében rajzon modelleztük a tárgyaláson résztvevő személyeket és az általuk igényelt személyes teret. Ezzel tudjuk elkerülni, hogy a tárgyalóasztal túl szűkös, a kényelmes részvételhez kevés szabad teret adjon.

Minden két személyre jut egy rejtett konnektor, amiben áramforrás és helyi hálózati csatlakozás egyaránt megtalálható.

A tárgyalóasztal összhatásában olyan jelleget mutat, és minden olyan tulajdonságot magában foglal ami egy elsőosztályú tárgyaló asztaltól elvárható.