Rusztikus mosdópult, bio olaj felületkezelésű, öregített, koptatott felülettel, gránit pult lappal.Tömörfa frontját íves szekrényajtók teszik mozgalmassá.

Fürdőszoba bútorok mosdópultja gyakran készül dupla mosdó tállal, viszont ritkán fordul elő, hogy a mosógép is a mosdószekrénybe kerül. A fürdőszoba bútor másik érdekessége, hogy ez a mosógép nem is beépített kivitelű, de a fürdőszoba szekrény különleges szerkezete beépített látványt nyújt.

A fotón látható mosdópult rusztikus fürdőszoba bútor, bio olaj felületkezelésű, öregített, koptatott felülettel, gránit mosdópult lappal. A fürdőszoba szekrény tömörfa frontját íves szekrényajtók és íves fiókelők teszik hangsúlyosan mozgalmassá. Az ívek követik a mosdó medencék ívét, szépen formálva a fürdőszoba bútor gránit mosdópultjának vonalvezetését. Az íves fiókos fürdőszoba szekrények fiókjaiban sok hely adódik a különböző fürdőszobai eszközök számára.

A mosdópult lapjánál magasabb a fürdőszoba bútor bal oldalán lévő mosógép szekrény, a mosógép magasságának megfelelően. Egyöntetűséget ad a fürdőszoba bútornak, hogy ez a mosógép szekrény is íves fronttal rendelkezik. Ennek a fürdőszoba szekrénynek a tetőlapja felhajtható, a mosógép kezeléséhez. Ha a mosógépet szerelni kell, akkor az íves ajtókon keresztül kihúzható a fürdőszoba bútorból. A fa és a gránit természetes hatásától ez a rusztikus fürdőszoba bútor igazán otthonos hangulatot tud teremteni.