Fiókos fürdőszoba szekrény

A A természetes anyagból készült fürdőszoba bútor a természetet hozza be a fürdőszobába. A bio olaj felületkezelés otthon házilag is felújítható.

A fürdőszoba bútor gyakori darabja a pipere szekrény, ami elegendő hely esetén éppúgy a fürdőszoba berendezés része, mint a mosdópult, vagy a mosdószekrény.

A  fürdőszoba bútorok vizes helyiségben jobban ki vannak téve a nedvesség hatásának, mint a lakás más részében. Nem mindegy azonban, hogy fürdőszoba szekrény vagy mosdópult, amiről beszélünk, vagy egy pipere szekrény a vizesblokk legtávolabbi sarkában.

A fürdőszoba bútor, amennyiben törülközőkA természetes anyagból készült fürdőszoba bútor a természetet hozza be a fürdőszobába. A bio olaj felületkezelés otthon házilag is felújítható. és egyéb fürdőszobai kellékek elhelyezését szolgálja, általában távolabb helyezkedik el a mosdópulttól vagy a kádtól. A fényes műanyag bevonatú bútorlapból készült fürdőszoba bútorok praktikusak ugyan, de nem keltenek olyan otthonos hangulatot, mint a tömörfa frontú fürdőszoba bútor.

A természetes anyagból készült fürdőszoba bútor a természetet hozza be a fürdőszobába. A bio olaj felületkezelés hosszú távon is megvédi a tömörfát a nedvességtől, és előnye, hogy az így készült fürdőszoba bútor felülete otthon házilag is felújítható.,A fürdőszoba szekrényt, amely fehérneműk, mosakodó szerek tárolására  szolgál, pipere szekrénynek is nevezzük.

A fürdőszoba bútor kivitele az elhelyezni kívánt tárgyak méretétől függ. A mosdószereknek a polcos szekrény, a törülközőknek és fehérneműnek a fiókos fürdőszoba szekrény alkalmasabb. A fotón látható fiókos fürdőszoba bútor természetes fa erezetével és színével otthonos hangulatot teremt a fürdőszobában.