Épített mosdószekrény

  A fürdőszobai mosdószekrény épített mosdópultba való beépítése biztosítja a szellőzést, a könnyű tisztíthatóságot és a sérülésknek való ellenállást.

A fürdőszoba berendezés és konkrétan a fürdőszoba bútor a modern kor vívmánya, így érthető, hogy korszerű anyagokból, korszerű technológiával készül.

A fürdőszoba bútor fogalmába az épített mosdópult is beletartozik, mely falazott, csempe burkolattal ellátott kőműves szerkezet. A hidegburkolat a fürdőszobák padozatának és falainak hagyományos burkolási módja, de mosdóbeépítés esetén nem gyakori, pedig számos előnyt rejt magában.

A képen látható fürdőszoba mosdó beépítési megoldásával a Gerland Bútorstúdió könnyű tisztíthatóságot és a sérüléseknek való ellenállást biztosítja. A csempézett mosdópult lényegesen olcsóbb, mint a koriánnal vagy gránittal fedett fürdőszoba bútor. A mosdók alá ez esetben tömörfa frontú fürdőszoba bútor került, mely a fröccsenő és csepegő víz ellen védettséget élvez.

A Gerland sajátos megoldása, hogy nem épít be komplett egyedi kivitelű tömörfa fürdőszoba bútort, hanem gyakran csak a fürdőszoba szekrény frontját. A fürdőszoba bútor ajtóinak lemezbetétje perforált lemez, ami biztosítja a mosdóbeépítés alsó vízszerelvényeinek kiszellőzését, és esztétikus megjelenésű.

A dupla mosdószekrény szifonjai között elhelyezhető egy fiókos fürdőszobaszekrény. Ez az egyedi fürdőszoba bútor kivitel azt is lehetővé teszi, hogy takarítás, vagy szerelvényjavítás esetén az egész fürdőszoba szekrény könnyen kihúzható. A tömörfa fürdőszoba bútornak vízállóságát a bio olaj felületkezelés biztosítja. Így egészíti ki egymást célszerűen a hidegburkolat, és a Gerland Bútorstúdió által tervezett fürdőszoba bútor.