konygabútor gránit konyhasziget

Tömörfa frontú konyhabútor gránit pultlappal, szekrényoszlopba épített sütővel. A konyhaszigetben szekrények, gránitlapja aláülhető reggelizőpult.

A fotó a konyhabútor nappali felőli képét mutatja. A sarokba helyezett bútorokban a helyiség méretei miatt kevés a konyhai edények elhelyezésére alkalmas hely, ezért került sor a konyhasziget beépítésére.

A gránit konyhapult a konyhaszekrény oszlop mellől indul , mely a sarkot követve a jobb oldalon lévő ajtóig tart. Az alsó szekrényekben kapott helyet a beépített mosogatógép, részben a mosogató medence alatt.

A beépített sütő alatti fiókos konyhaszekrény a sütő tepsik és rácsok elhelyezését szolgálja. A bútornak ez a része a konyhapulttal megegyezően 600 mm mély. A szekrényoszlop oldalát az ajtófrontokkal egyező kivitelű keretes fa falburkolat díszíti, mely egyben a konyhabútor nappali felőli megjelenését is javítja. Ugyanez a megoldás látható a konyhasziget oldalán is.

A konyhabútor felső része sarokszekrénnyel fordul be a konyhasarokban. ahol a szemközti falon lévő konyhai elszívó szekrényét üveges felső-szekrények fogják közre, majd a felső-szekrények sorát íves sarokzáró polc fejezi be.

Az üvegkerámia főzőlap alatt a sütő helyett nyílóajtós, polcos bútort találunk. Ezzel is növekszik a konyhabútor edénytárolási lehetősége, amit a konyhasziget szekrényei még növelnek. A főzőlap két oldalán elegendő hely marad a konyhai munkák végzésére.

A konyhabútorba helyezett mosogató medence és az alatta elhelyezett beépített mosogatógép a szekrényoszlop mellé került. A jól tervezett konyhabútor mosogatógépe a medence csepegtetője alatt található. A beépített sütő és a mikrohullámú sütő beépítési magassága a kényelmes, lehajolás nélküli kezelését szolgálja.

A konyhasziget gránit konyhapultjának kialakítása reggeliző pulttal egészíti ki a konyhabútor funkcióját. A 600 mm mély szekrényoszlop teszi lehetővé, hogy a konyhabútor kamraszekrényeként is szolgáljon.

A központi porszívó berendezés csatlakozója a konyhasziget lábazatában lett elhelyezve.