U alakú amerikai konyha

Amerikai konyha sarokra helyezett tűzhellyel, elszívó kürtővel, sarok mosogatótálcával. A gránit konyhapult megszakítás nélkül fut végig a konyhabútoron.

Az U alakú konyhabútor elég nagy méretű ahhoz, hogy a sarkokban sarokra állított tűzhely és sarok mosogató legyen beépítve. A sarokra állított tűzhely fölé kürtős sarkelszívó került.

A konyhabútor gránit konyhapultjába silgránit mosogató és az ahhoz tartozó csaptelep lett beépítve. A beépített sütő mellé került beépítésre a mikrohullámú sütő is.

A konyhabútor kettős sarok kialakításának köszönhetően, a konyhaszekrények és a gránit konyhapult elég helyet hagynak a belső térben egy étkező számára.

A fotón látható  konyhabútor az amerikai konyha azon a változata, amelynél az U alakú konyha beforduló szekrényeit minél rövidebbre tervezik. Ilyen esetben a beépített sütő és az üvegkerámia főzőlap sarokra állítva kerül be a konyhabútorba.

A sarok mosogatószekrény feletti belső íves konyhaszekrény ívvé szelídíti a szögletet. Az íves konyhaszekrény két oldalát egy-egy üveges negyed köríves sarokszekrény zárja le.

 A konyhabútor helyigényét a saroktűzhely csökkenti, továbbá kényelmesebbé teszi a mozgást a konyhabútor sütő melletti részében. A kürtős sarokelszívó mellett maradt még hely két felső konyhaszekrény részére, melyek belső oldalára kis sarokpolc került. Ezek az apró részletek teszik barátságossá a Gerland konyhabútorok megjelenését.  A konyhabútor teljes hosszán végigfutó gránit konyhapult Könnyű kezelhetőséget és elegáns megjelenést nyújt.

 Az átgondolt kialakítású, egyéni tervezésű és tartós tömörfa konyhabútor használata mindig öröm.