Amerikai konyha étkezővel (K-046)

Amerikai konyha étkezővel, a nappalival egy légtérben sarokba épülve. Térelválasztó gránit konyhapultja tálalópultként szolgálja az étkező garnitúrát.

konyha étkezővel

Ezt az amerikai konyha pultjának U alakú elrendezése teszi lehetővé, melynek egyik oldala az étkezőt választja el a konyhától. Ez a munkapult forma több helyet biztosít a konyhai alsó szekrények részére, és így az egyik fotón látható kifordítható konyharács is beépíthetővé vált.

u alakú gránit konyhapult

Az amerikai konyhák általában sarokba épülnek, így felső szekrényeiknél legalább egy sarokbeépítést meg kell tervezni. Az egyik fotón látható, ennél a konyhánál a felső sarkot egy belsőíves üveges sarokszekrény szelídíti körívessé. Ez a Gerland egyik specialitása.

belső íves sarokszekrény

A konyha felső szekrényei mindkét oldalon íves üveges sarokszekrénnyel záródnak. Ebben az amerikai konyhában a konyhapult jó megvilágítását a felső szekrények alatt elhelyezett LED lámpák biztosítják. A felső párkányban elhelyezett lámpák ezt még erősítik, miközben a konyhabútort a nappali ékszerdobozává varázsolják.

A beépített nagy méretű hűtőszekrény ebben a konyhában nem foglal helyet, mert mint a fotókon látható,  a konyhával szemben lévő fal mellé került különállóan , kihasználva egy kis falbeugrást. A hűtőszekrény mélységét kihasználva egy íves frontú polcos szekrény is hozzáépült, még több konyhai rakodó helyet képezve, és tovább díszítve a helyiséget.