u alakú amerikai konyha

Tömörfa frontú klasszikus konyhabútor térelválasztó gránit konyhapulttal, belső íves üveges sarok szekrénnyel, negyedköríves üveges szekrénnyel gránit konyhapulttal.

A tömör bükkfa fronttal készült konyhabútor magán viseli a régi szép idők konyháinak jellegét, az átgondolt tervezést követően mégis változatos egyedi konyhabútor hatását kelti. Az íves szekrények megbontják a hagyományos konyhaszekrény jelleget, legömbölyítik a sarkokat és nem csak a konyha szélein. Ebben a konyhában az ablak melletti falra üveges belső íves szekrény fordul rá.

Klasszikus megjelenésű, U alakú konyhabútor az étkező bútorral egy légtérben. Az étkezőtől történő térelválasztás egy térbe állított gránit konyhapult segítségével történik, ami a harmadával növeli a hasznos konyhapult felületet, az étkező felől nézve pedig, reggeliző pult funkcióval rendelkezik.

A térelválasztás miatt a térbe állított gránit konyhapult felett külön fényforrásra van szükség. Ezt a feladatot a beépített konyhapult világítás látja el, amely elegendő fénnyel teszi jól használhatóvá és hangulatossá ezt a konyhabútor összeállítást.

A falon végighúzódó konyhabútor középpontja a beépített sütő és a felette lévő elszívó szekrénybe épített konyhai elszívó. A konyhaszekrényeket sarokzáró polc és íves konyhai sarokszekrény határolja. A fali szekrény oldalára negyedköríves sarokszekrény került üveges ajtóval.

A beépített sütő illetve az üvegkerámia főzőlap felett a beépített szagelszívó magasabbra került, mint a többi konyhaszekrény. Az elszívó alatt jobb és bal oldalt kis mélységű fűszerpolcok helyezik a fűszereket kézközelbe. A fűszerpolc a konyhabútorok hasznos kiegészítője, praktikus elhelyezéssel a kényelmet szolgálják.

Impozáns térelválasztó gránit konyhapult áll az étkező és a konyha között. A konyha felőli oldalon a gránit konyhapult alatt fiókos és nyílóajtós konyhaszekrények sorakoznak, valamint a beépített mosogatógép is itt kapott helyet. A térelválasztó tetejét és oldalát, a konyhapult anyagával megegyező, gránit lapok burkolják.

A gránit konyhapult végén harmonikus hangulatú íves sarokzáró polc van, ami kialakításából adódóan könnyíti a közlekedést. A konyhabútor és a térelválasztó konyhapult találkozásánál üvegajtós íves szekrények és fűszerpolcok találhatók.

A külső oldal díszítése igazi keretes fa falburkolat, így lesz része az étkező bútornak. A konyha jobb oldalán lévő íves konyhaszekrény kialakítása a Gerland Bútorstúdió egyik jellemző konyhabútor szerkezete. A szekrény az étkező felől nézve a konyha kezdetét adja, mindezt az íves szekrény lágyan oldja meg. A konyhabútor egyedi bútor jellegét hangsúlyozza a térelválasztó konyhapult fölé nyúló pultvilágítás.