konyhabútor beépített párkányvilágítással

Beépített konyhabútor térbeforduló konyhapulttal, bárpultként is használható reggeliző pulttal, negyedkör íves üveges sarokszekrénnyel gránit konyhapulttal.

G alakú konyhabútor a nappali végében lévő falbeugróba épült. A beépített amerikai konyha egy légtérben van a nappalival, nincs fallal vagy ajtóval elválasztva. A térelválasztás egy térbe forduló gránit konyhapult alkalmazásával valósult meg, ami felett teljes hosszában konyhapult világítás található.

A térelválasztó konyhapult a nappali felől reggeliző pult, a konyha felől teljes értékű konyhapult, és egy bárpult minden jellemzőjével is rendelkezik.

A konyhabútor G alakban elhelyezve maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. A gránit konyhapult folyamatosan végigfut a fal mellett, az ablak alatt és befordul a térelválasztóba. Mivel a reggeliző pult felső gránit pult lapja és a konyhapult között szabad tér van, ideális lehetőség nyílik az étkező asztal felé a tálaláshoz. A reggeliző pult hátfala fa falburkolat borítást kapott. A konyhabútor párkánya az ablak fölött átnyúlva teljesen befordul a reggeliző pult fölé, így este is tökéletes világítás mellett lehet a konyhai munkát végezni.

A tűzhely, a beépített mosogatógép és a mosogatótálca szinte kéznyújtásnyira van egymástól ebben a beépített konyhabútorban, kényelmes munkavégzést biztosítva.

A reggeliző pult végkialakítása a nagymama konyhabútorát idézi. A két, egymás fölött elhelyezett, esztergált fa korláttal védett, félkör alakú konyhapolc, mint fűszerpolc, és mint pohártartó egyaránt használható.

Ez az amerikai konyha az étkező felől nézve szolidan belesimul a nappali egyik oldalfala által határolt falnyílásba. Mivel a konyhabútor nappaliból látszó része maga a térelválasztó reggeliző pult, így az étkező bútor részének tekinthető. A kép előterében a nappali bútor látszik, folytatásként a gránit konyhapult a magasított, szintén gránit reggeliző pult, és a hozzá tartozó két magas szék.

A térbeforduló gránit konyhapult kiváló lehetőséget ad a tökéletes helykihasználásra. A konyha oldaláról nézve teljes értékű konyhapult és tálaló pult, az étkező felől pedig reggeliző pult és bárpult. Az, hogy közel van az étkező asztalhoz, a konyhabútor tálalószekrény funkcióját segíti. Az íves konyhaszekrény kellemes a látványt nyújt, míg a lekerekített pultvégződés kényelmessé teszi az átjárást és egyben a konyhabútor befejezése is.