Térelválasztó konyhasziget fehér színben

Fehér amerikai konyha.gránit konyhapulttal és reggelizőpulttal, Konyhasziget beépített mosogatógéppel és főzőlappal, felette párkányvilágítás.

Ez a konyhasziget beépítés a nappalival egy térben helyezkedik el, tehát amerikai konyha típusú konyhasziget. Az, hogy a nappali bútor részét is képezi, a konyhapultot használati szempontból is alkalmassá tesz más funkcióra is. A jó színválasztás miatt alig észrevehető, hogy a konyhasziget kőpadozata hol kezdődik, és a nappali padlóburkolata hol fejeződik be.

A fal melletti konyhabútor is a konyhasziget része, mert az egész konyhaberendezés egy szigetet alkot a nappaliban. Ettől függetlenül ez a konyhaszekrény hagyományosnak is mondható, hiszen konyhakredenc jellegű. Különleges jelleget a gránit konyhapult, és a gránit falburkolat ad neki.

A konyhai fali szekrények alatt a LED világítás megfelelő világítást biztosít a konyhában végzett munkához és hangulatos is.. A barna parsol üveges ajtók jól illenek a konyhasziget vanília színéhez.

A konyhasziget gránit burkolatú térelválasztó konyhapultja ad helyet a silgránit mosogató medencének és természetesen a beépített mosogatógépnek. Maradt még hely mély-fiókos edénytartó szekrényeknek és kihúzható konyharácsnak is, mely olajok, ecetek és más konyhai alapanyagok kézhez fekvő tárolását biztosítja. A konyhasziget könyöklője nem csak a konyhapultra való rálátást gátolja a nappali felől, de tálalópultként, reggeliző pultként vagy bárpultként egyaránt használható. A gránit falburkolat a folyamatosság látszatát kelti a könyöklő és a konyhapult burkolata között. Tetszik?

A konyhasziget fal melletti folytatása a falfülkébe épített konyhaszekrény összeállítás, mely az önálló nagy méretű hűtőszekrényt is körbeveszi. A tervező számára mindig kihívást jelent önálló hűtőszekrényt a konyhában úgy elhelyezni, hogy a beépítés része legyen. Itt a konyhaszekrényekkel való körbeépítés látszott megoldásnak. A hűtőt körülvevő szekrények mélysége a hűtőszekrénnyel megegyező, így nem csak a frontok kerültek egy síkba, de több mély konyhaszekrény is beépítésre került.