szekrénysor beépített akváriummal

Nappali bútor szekrénysorba állítva. Alul polcos és fiókos szekrények, felül üveges könyvszekrény és vitrinszekrény. Akvárium tartó szekrény, erősített.

Ez a nappali szekrénysor a hagyományos zárt frontú nappali bútorok közé tartozik. Az egyszerű formavilág, a praktikus összeállítás, a szolid szimmetria viszont már a modern nappalik jellemzője. A középen elhelyezett akvárium  a különleges nappali bútorok közé sorolja ezt a bútor beépítést.

Az egyes bútor elemek arányai, a szekrénylábak valamint a front alkatrészek enyhén gömbölyített élei mutatják, hogy ez az összeállítás a Gerland Bútorstúdió terméke. Bár nem látszik, de érdemes tudni, hogy az akvárium víztömege miatt a szekrénysor alsó szekrénye különleges teherbírással rendelkezik. Minthogy a Gerland nappali bútorok egyedileg, névre szólóan kerülnek tervezésre és gyártásra, a különleges megoldásoknak nincs akadálya.

Az üvegajtós szekrények a vitrinszekrény és a könyvszekrény funkcióját egyaránt betöltik. Az alsó szekrények nagyobb mélysége a nappali bútor fiókos elemeinek jobb kihasználását  szolgálják, a szekrénysor alsó tető kiállása pedig a felső szekrényekből való kirakásnál a lerakó asztal szerepét tölti be.

Az igényes nappali bútor megjelenésében.jól megfér egymással a hagyománytisztelet és a korszerűség.