u alakú konyhapult

Tömörfa frontú amerikai konyha fűszerpolcokkal, ólomüveg ajtós fali konyhaszekrényekkel, hűtőbeépítéssel. Gánit konyhapult sarok mosogató tálcával

A nagy méretű sarok mosogató mellé került a mosogatógép. Több konyhaszekrény elegáns ólomüveg ajtót kapott. A fali konyhaszekrények az átlagosnál kissé feljebb lettek téve, mivel a konyhabútor magas emberek számára készült, és így is jó rálátást biztosít a gránit konyhapultra.

A falon kialakult üres helyekre fűszerpolcok kerültek. A bútor körben komplett beépített pultvilágítást kapott. Ez a tömörfa fronttal ellátott klasszikus konyhabútor igazi dísze a lakásnak.

Az U alakú amerikai konyha teljes fal menti területét betölti a konyhabútor. Bal oldalon egy pengefal határolja a konyhát, ennek takarásában egy nagy méretű hűtő szekrény oszlopával indul. Az alsó ajtó a mélyhűtőhöz, a felső ajtó a normál hűtőhöz tartozik. Ezután a konyhabútor nyitottá válik, felül fali konyhaszekrény, alul pedig a gránit konyhapult indul, ami megfelelő mennyiségű tároló helyet és munkafelületet képez.

Az amerikai konyha jellegzetes elrendezése az U alakú konyhabútor, vagyis a konyhapult végigfut az ablak alatt is, összekötve a bútor két oldalát. A felső konyhaszekrények egy-egy belső íves sarokpolcon keresztül csatlakoznak az ablakhoz.

Az ideális konyhabútor nagy felületű összefüggő konyhapulttal rendelkezik. Ebbe a pultba épülnek be a különböző konyhai gépek, eszközök. A sarok kihasználása minden esetben érzékeny feladat.

A konyha alapterületéből adódóan a tervezőnek elég helye maradt, így az egyik sarokba sarok mosogatószekrény került, és ebbe lett beépítve a nagy méretű sarok mosogatótálca. A sarokmosogató miatt az egyenes gránit konyhapult felület szabad maradt az ablaktól a hűtőszekrényig. Beépített mosogatógépet is találunk a munkalap alatt, közvetlenül a sarok mosogatószekrény mellett balra. A jobb oldali konyha pultszakasz ad helyet a beépített sütőnek és az üvegkerámia főzőlapnak. A konyha pult itt is szabad marad a bútor végéig.

A konyhabútor üvegajtós szekrényei különleges díszes ólomüveget kaptak. A Gerland Bútorstúdió saját tervezésű ólomüveg szekrény ajtói exkluzív megjelenést adnak a konyhabútorok számára. Ez az ólomüveg éppúgy jellegzetessé teszi az üveges konyhabútor megjelenését, mint a lakás bármely Gerland bútorát.