konyhasarokban konyhasziget

Fehér konyhabútor konyhasarok kialakításban konyhaszigettel, benne polcos és fiókos szekrényekkel, felette lámpatestbe épített spotlámpákkal, gránit konyhapulttal.

A konyhasziget szekrény ajtói keretes tömörfa szerkezetűek, a keretes ajtókat rátétek díszítik, mint a klasszikus konyhabútoroknál látható. A fotó mutatja, hogy ha ezt a kiviteli módot szolidan alkalmazzuk, a modern jellegű konyhabeépítés stílusos marad. A fehér szín tompítja a szekrényfrontok kontúrjait, de elegendő fénytörést hagy.

A konyhasziget feletti párkányvilágítás lámpatestében spotlámpák biztosítják a konyhai munkához megfelelő fényt. A lámpatest konyhai eszközök felfüggesztését is szolgálja díszítésként.

A nagy méretű hűtőszekrények többnyire inox felületűek, ami elüt a konyhák színvilágától.

.

A jól tervezett konyhaszigetes beépítés a nagy hűtő feletti helyet is kihasználja, oda hűtőmélységű felső konyhaszekrény kerül. Ha körbeépítjük az olyan, mintha befogadnánk a konyhabútorok közé, és már kevésbé zavaró.A főzőlap közelében jól jön egy kis rakodóhely a konyhai fűszerek számára. Az elszívó szekrény aljára szerelt kis fűszerpolc ezt a célt szolgálja. A fűszerpolc levehető, úgy tisztítható.

A gránit konyhapult a könnyű tisztíthatóságot biztosítja, emellett karcálló, hőálló és igazán jól néz ki. Gránit konyhapult tetővel rendelkezik a konyhasziget is.