Étkező berendezés reggeliző pulttal (É-006)

A tálalószekrény sor az egyik oldalon, a konyha reggelizőpultja a másik oldalon határolja az étkezőt. Az étkezőgarnitúra asztalá pótlapok nélkül bővíthető.

Az étkező berendezés jobboldalát az alacsony pultmagasságú tálalószekrények, bal oldalát a reggeliző pult képezi. Az étkezőbútornak jó megvilágítást nyújtanak a kétoldali ablakok.

A pultmagasságú étkezőbútor lehetővé teszi, hogy az tálalószekrények az ablak alatt is folytatódjanak. A tálalószekrény tetőlapján kényelmes tálalási lehetőség adódik.

Az étkező berendezés edényszekrényei elegendő rakodó helyet biztosítanak az edényeknek, tányéroknak és evőeszközöknek. A szekrények mélysége megfelel a nagyobb edények elhelyezésére is.

Az étkezőbútort a konyha felől a térelválasztó konyhapult határolja, ami reggeliző pult és az étkező tálaló pultjaként is szolgál. A pult színe és kivitele megegyezik az étkező berendezés színével, hiszen az étkező berendezés részét is képezi. Az falon lévő íves sarokzáró szekrény az étkező poharainak elhelyezésére is alkalmas. A tervező ezzel az étkezőbútor pohárszékének elhelyezését is megoldotta.