étkezősarok átadópulttal

 Modern étkezősarok hagyományos megoldással. Az étkezőasztal vendéglap nélkül nagyobbítható, az ülőpad párnája felemelhető, szín és szövet azonos étkezőszékek.

Legjobb étkezőbútor megoldás az étkező pad, ha az étkező részére szűk hely maradt a lakás tervezésénél. A fotón látható étkező ülőhelyeit egy három személyes és egy kétszemélyes pad alkotja, melyeket a sarokban egy sarokasztal köt össze. A sarokasztal teteje leemelhető, belsejében sok minden elfér. Az ülőpadok párnái felnyithatóak, belsejük tárolásra használható.

Az étkezőpadok előtt nagyobbítható étkezőasztalt láthatunk. Az étkezőasztal hosszabbításához nincs szükség vendéglapokra, egyik illetve másik vége külön is kihúzható. Az asztal másik oldalán az étkezőszékek az hagyományos étkezőgarnitúra képét mutatják.

Az étkezőbútor fotón  látható étkezősarok a térelválasztó konyhapult mellé került. A konyhapult a konyhasziget része, de itt az étkező átadó pultjaként, illetve tálaló pultként is szolgál.

Az étkezőpad az étkezőszékek és az étkezőasztal színe a konyhapult színével megegyezően, juhar. A nagyobbítható étkezőasztal lábazata és az asztallap íves kialakítása a hely jobb kihasználását eredményezi. Szükség esetén az asztal íves végén két személy is helyet foglalhat, az asztal körbe ülhető.