Előszoba tükör

Ár: 49.900 Ft

A képen látható metszett előszoba tükör keret nélkül készült. A keretet a tükör alá helyezett alaplap helyettesíti. A díszítő rátétek a rögzítést szolgálják.

Az előszoba tükrök változatos formában készülnek, de alap funkciójuk ugyanaz, öltözködés segítése az előszobában. Egyaránt szolgálja a háziakat és a vendégeket. Készülhetnek az előszobafalba építve, de állhatnak önállóan is.

Az előszoba tükör kerülhet az előszobafallal szemközti falra, akár két ajtó közé is. Lehetnek keret nélküliek és keretbe foglaltak. A képen látható metszett előszoba tükör keret nélkül készült. A keretet a tükör alá helyezett falap helyettesíti.

A metszett előszoba tükör jól mutat keret nélkül is, így gyakran kerül közvetlenül a falra. A képen a tükör alatt falap helyezkedik el, ami kiemeli a tükör fazettás megjelenését, és az alsó és felső díszítő rátétek a rögzítést is szolgálják.

Az előszoba tükrökben általában a teljes alak látható, ennek megfelelő a tükrök méretezése is. A keret, vagy mint a fotó mutatja az alátét lap, az előszoba bútorral megegyező kivitelű. A fali tükör tágítja a teret az előszobában és világosabbá is teszi azt.