tárgyalasztal 10 személyes

A lekerekített élek és sarkok az igényes tárgyaló berendezés jellemzői Klasszikusan modern, vagy inkább modernül klasszikus, mindenki döntse el maga.

Modern tárgyalóasztal is kelthet klasszikus hangulatot megfelelő környezetbe helyezve. Ennek egyik eleme a színválasztás. A mélyebb, sötétebb színek gyakran az antik bútorok jellemzői, és ez a régebbi idők tárgyalóasztalaira is vonatkoznak.

A tárgyalóasztalok formai kialakítása is alapvető, amennyiben a szögletes formák az egyszerűsítés divatjának, és az olcsó nagyüzemi gyártás igényinek feleltek meg. A lekerekített élek és sarkok az igényes tárgyaló berendezés jellemzői. Ezek a kellemes megjelenés mellett megteremtik a kényelmes használatot és a hosszabb élettartamot is biztosítják.

Kérdés, mitől modern egy ilyen berendezéssel rendelkező tárgyaló? Elsősorban az alkalmazott anyagok miatt. Bár ez a tárgyaló bútor teljes egészében tömörfa illetve fa alapanyagú, az asztallap furnérozott MDF lapból készült. Az MDF lap anyaga száz százalékos fa őrlemény, tömör lappá préselve. Több jellemzője jobb, mint a tömörfáé, amennyiben nem vetemedik, nem reped. és nem reagál a levegő páratartalmának változásaira.

A tárgyalóasztal körül elhelyezkedő tárgyalószékek formája jól illeszkedik a tárgyaló klasszikus hangulatához, amit a csíkos szövetbevonat külön kihangsúlyoz. Az asztal lábkialakítása a körbeülést könnyíti, és a székek körben az asztal alá tolhatóak.