Fehér tárgyalóasztal fém lábakkal U alakban

Az üzletfelek és vendégek gyakran a tárgyalóteremben találkoznak először az intézménnyel, így az első benyomásukat a tárgyalóasztal mellett szerzik.

A sok személyes tárgyalóasztal tervezése az utóbbi időben új formát kezd divatba hozni. A nagy felületű, egész teret betöltő tárgyalóasztalok helyett kör alakban, ovális formában vagy U elrendezésben rendezik be a tárgyalótermeket.

A tárgyalóasztal összeállítás több elemből áll, amelyek a kívánt formában kerülnek összeszerelésre. Az U alakú tárgyalóasztal oldalai közötti szabad terület gyakran projektor, vagy egyéb kommunikációs berendezés elhelyezésére szolgál, erre a célra készített állvány vagy asztal beállításával.

Ha a tárgyalóasztalok elemekből tevődnek össze, akkor lehetőség nyílik arra, hogy a tárgyalóhelyiséget különböző használati módon használják. Erre az asztal elemeinek más- más formában való történő összeállítása nyújt lehetőséget.

A negyed körívet formáló sarokelemek jobb és baloldalra fordíthatók, téglalap formájú vagy kör alakú tárgyalóasztalt hozhatnak létre. Ha a körből kivesszük az egyik keresztasztalt, újból U alakú tárgyalóasztal az eredmény.Kettő vagy több kis tárgyalóhely, vagy oktató terem is kialakítható belőlük.

A tárgyalóasztal lapjába süllyeszthető multifunkcionális csatlakozó minden használati formában igény szerint használható.

Az asztallapok anyaga a tárgyaló berendezés többi darabjának megfelelő, a tárgyalószék bevonó anyagának színe pedig az intézmény arculatához igazodik.