Íves recepciós pult

A recepciós pult az iroda előszobája, amiről a látogató első benyomását kapja. Fontos ez a hatás, hogy nem egy kihelyezett íróasztalt látunk.

A kazettás hátfalburkolat könyöklővel lett megemelve, ami a belépő felől a pult lapját takarja. A megemelt íves hátfal tetőlapja könyöklőként is szolgál. A recepciós pultnak a tömörfa szerkezet ad természetes hatást.

A recepció jobb oldalán retro telefon áll a látogató rendelkezésére, ha a bebocsátás előtt még telefonálni szeretne.

A recepciós pult íves kialakítása megtöri a nagy hátfal merevségét, és mintegy irányít az irodák bejárati ajtajához. A pult mögötti tömörfa frontú fiókos szekrény a pultban lévő íróasztal szekrények kiegészítését szolgálja.

A hosszú recepció két személy részére biztosít megfelelő munkaterületet, ezért a pult jobb oldalán is maradt kijáratra hely, így mozgás közben nem kell egymást zavarniuk.

A fotón látszik, hogy a recepciós pultot úgy tervezték, két személy kényelmesen dolgozhat egymás mellett. A pult belső íve lehetővé teszi, hogy egymástól kissé elfordulva is végezhetik feladatukat.

A pult mögötti tér két végén tömörfa frontú fiókos szekrények szolgálnak kiegészítő irattárolóként, egyben lehatárolják a recepciós pult két bejáratát.

A recepciós pultnál dolgozó két személy külön számítógéppel rendelkezik, melyek a megfelelő szögben elfordítva ideális helyre kerültek. Az íves recepció lehetővé teszi, hogy a pult személyzete úgy végezze munkáját, hogy minél kevésbé zavarják egymást.

A recepciós pult természetes faanyagokból készült, műanyagokat nem tartalmaz. Íves forma, tömörfa kazettás hátfalburkolat és kényelmes belső tér. Ezek a fotón látható recepciós pult legfontosabb jellemzői.