Ovális tárgyaasztal 16 fős

Minden nagyobb tárgyalóasztalnál megvalósítható kisebb virágtartó vályú beépítése az asztallapba anélkül, hogy zavarná az asztalkörül ülők kommunikációját.

Az íves  tárgyalóasztalok eleganciáját növeli, ha tömörfa illetve furnéros anyagból készülnek. A fotón lévő asztal tömörfa bükkből és bükk furnéros MDF-ből készült, calvados színben. A színhatást erősíti, hogy a tárgyalóasztal körül elhelyezkedő bükk tömörfa tárgyalószékek az asztallal azonos színűre lettek felület-kezelve.

A tárgyalószékek ülés és háttámlájának kék szövetbevonata jól illik a calvados meleg színéhez.

Minden nagyobb tárgyalóasztalnál megvalósítható kisebb virágtartó vályú beépítése az asztallapba anélkül, hogy zavarná az asztalkörül ülők kommunikációját. A növények megbontják és kellemesebbé teszik a nagy méretű asztal hangulatát. A fotón látható orchideák sajnos éppen elvirágoztak.

A tárgyalóasztalok lábazatának kialakításától függ a tárgyalószékek optimális elhelyezése. Mennyire tolhatóak asztal alá, akadálytalanul mozdíthatók-e az asztal körül. Az asztal körül ülők lábainak kinyújtását gátolják-e. A fotó a tárgyalóasztal lábazatának szerkezetét mutatja, ahol az ovális kialakítású lábak bőséges teret hagynak a körül ülők kényelmes elhelyezéséhez. Tehát célszerűek és nem is csúnyák.

A tárgyaló helyiségekben gyakran találkozhatunk falra szerelt fogasokkal, mely berendezés szokásos elnevezése az előszobafal. Ez a megoldás kicsit hasonlít az iskolákban található fali kabátfogasokra, nem csak kivitelében, hanem jellegében is.

A képen látható tömörfa állófogas, az elegáns fa alapanyagú tárgyalóasztal méltó kiegészítője. A tömörfa állófogas lábkialakítása az összecsukható esernyők felakasztására is alkalmas, így esős időben nem jelent gondot a vizes esernyők elhelyezése.