Nappali bútor többcélú összeállítása. A szekrénysor közepén van az íves virinszekrény, mellette üveges könyvszekrények, könyvespolcok és a bárszekrény.

A nappali bútor az által hogy a nappaliba, vagyis a lakás központi helyiségébe készül, az egész lakás központjává válik. Minél jellegzetesebb elképzelés az alapja a nappali szekrénysor terveinek, annál érdekesebb hangulatú lesz az egész nappali.

A nappali szekrénysor középső része, a magasabban lévő vitrinszekrény központi helyet foglal e , magasabb és mélyebb, mint a mellette lévő két üveges könyvszekrény. Párkánydísze különösen kiemeli a bútor központját és ezen keresztül központi jellegét.

Egyedi tervezés eredménye, hogy az ablak melletti könyvszekrények mélysége az ablakkávához lett igazítva. A lépcsőfeljáró alatt egy íves bárszekrény áll, mellette a gránit bárpult alig áll előbbre a nappali bútor többi darabjánál.

 Hagyományosnak mondható nappali bútor forma ez a szekrénysor elrendezés. Középre került egy TV szekrény, ami a hifi szekrény funkcióját is ellátja. A TV készülék szélességben takarja a mellette álló két üveges könyvszekrény lábait, de az üveges szekrényajtók szabad nyitását ez már nem zavarja. Ezzel a megoldással a nappali bútor jellegét meghatározó két könyvszekrény méretét nem kellett csökkenteni.

Az ablak melletti nappali szekrények mérete ablakkávához igazik és a fotelnek is több helyet hagyva. Az egyedi tervezés, amely minden esetben helyszíni felmérés alapján történik, figyelembe veszi a nappali alakját, adottságait, így a nappali bútorozása kihasználja a lehetőségeket. A hangfalak a nappali szekrénysor összeállítás tetejére kerültek.

A nappali szekrénysor a lépcső alatt egy nagyobb üvegajtós hifi szekrénnyel folytatódik. A szekrénysor befejező darabja a lépcső mögötti sarokban álló íves bárszekrény. A bárszekrény és a szekrénysor között egy kis gránit bárpult is helyet kapott.

A szekrénysorba beépített bárpult jól kihasználható, kis mérete ellenére bőséges felületet ad, és látszólag alig foglal helyet a nappali bútorai számára rendelkezésre álló helyből. Egyedi tervezésnek köszönhetően, igény esetén, a legtöbb nappali beépítésbe betehető.