Nappali bútor sarokbeépítés sarok TV szekrénnyel, íves bárszekrénnyel. Az üvegajtós könyvszekrényeket íves sarok könyvespolc köti össze.

Ebbe a sarok nappali szekrénysorba akasztós szerényt is el kell helyezni. Ez gyakran előfordul. A 600 mm mély akasztós szekrényt ilyenkor célszerű sarokba tervezni, ahol mélységével a nappali berendezés többi részétől kevésbé tér el.

A mélységi különbségek összehangolását ez esetben is íves bútor elemek használatával oldotta meg a tervező. Alul íves fiókos szekrény, felül íves üveges bárszekrény köti össze a nappali szekrénysor szomszédos elemeit.

Az íves üveges szekrény könyves szekrényként, vitrinszekrényként vagy bárszekrényként egyaránt használható.

A nappali szekrénysor másik sarkában kapott helyet a sarok TV állvány, felette a belsőíves könyvespolc kerekíti le a szoba sarkát. Ha kevesebb nyitott helyet igényel a magrendelő, akkor a nyitott sarokpolc helyett belső íves sarokszekrény is elhelyezhető a TV szekrény felett.

Az üveges szekrények üvegeit tömörfa rátétek díszítik, melyeket oldható rögzítéssel szerelünk az üvegre. A párkányvilágítás este kellemes hangulatot kölcsönöz a nappali berendezésének.