n-054-nappali-szekrenysor

A nappali szekrénysor íves üveges szekrényekkel, középen könyvespolcokkal. A ruhásszekrény a sarokba került nagyobb mélysége miatt.

A nappali bútorokkal való berendezésének módja a szoba nagyságától is függ. Minél nagyobb a rendelkezésre álló falfelület, annál több funkciót tudunk elhelyezni rajta.

A nappali szekrénysorba, mint a fotón látszik, különböző szolgáltatást nyújtó szekrények lettek beépítve. Helyet kapott benne ruhásszekrény, polcos szekrény és még egy üvegajtós bárszekrény is.

Hogy a nappali bútorzata ne okozza a túlzott beépítettség hatását, a tervező a nappali bútor beépítését falra szerelt szekrények és polcok alkalmazásával tette könnyedebbé. A szekrénysor csak alul folytonos, középen a fali szekrények már nem támaszkodnak az alsó szekrénysorra.

A nappali beépítését az is lazábbá teszi, hogy a fali szekrények mélysége a közép felé csökken és nyitott könyvespolc köti őket össze. A szekrénymélység ugrás nélküli változását íves faliszekrények oldják meg, melyek mélysége szekrényen belül változik .

Az alsó nappali szekrénysor feletti szabad falfelület a nyitott könyvespolcok mögött folytatódik, így már arányosan zárt és nyitott nappali bútor beépítést láthatunk.

A TV szekrény a beépítés középpontjába, a legnagyobb szabad falfelület elé került. Ennek köszönhető, hogy a nappali bútorai szinte körül ölelik a TV berendezést. A TV szekrény egyben HIFI szekrény is, ezt üveges ajtói mutatják.