Belsőíves üveges bárszekrény alatt íves sarokszekrény, falra szerelt nyitott könyvespolcok. Dolgozó sarok kialakítása térbe forduló íróasztallal.

Ebben a nappali szekrénysorban a nappali bútorok minden funkciója megtalálható. Az alsó szekrénysor nyílóajtós és fiókos szekrényeiben sok holmi elrakható A TV az üveges HIFI szekrény tetejére került, a sarokban íves sarokszekrény alkotja a felette lévő bárszekrény bárpultját.

A nappali bútor a faltól visszafordulva térelválasztó bútorrá alakul. A térelválasztó bútor itt egy íróasztal, ami a nappaliból egy kis dolgozószoba darabot választ le. A dolgozószoba jelleget az íróasztal mellvédje is erősíti, mely a nappali bútorok között zajló élet zavaró hatását  csökkenti.

A nappali szekrénysor két részből áll, az alsó és a felső szekrénysorból. A felső szekrények nem támaszkodnak az alsókra, teljesen a falra szereltek, így közöttük a fal szabadon látszik.

Íves szimmetrikus szekrény és belső íves üveges sarokszekrény díszíti a berendezést. Az íves üveges sarokszekrény a nappali bútor bárszekrénye is. Fazettázott üvegajtókkal készült.

Nyitott könyvespolcok fogják körül a szekrényeket. A polcok teljesen nyitottak, sem oldaluk, sem hátfaluk nincs. Ezt a könnyed kialakítást kizárólag tömör fa szerkezettel lehet elérni.