Mediterrán jellegű nappali berendezés vitrinszekrénnyel. A multimédia szekrény felett üveges fali DVD tartó szekrénnyek és kandalló fa párkánnyal.

A nappali berendezés laza elrendezésével, mediterrán háztetőket idéző párkányaival, valóban mediterrán hangulatú.  A nappali bútorai kétpólusúak, a vitrinszekrény és a multimédia szekrények alkotják a berendezés gerincét.

A mediterrán vitrinszekrény tálalószekrény jellegű. Alsó nyílóajtós szekrénye tálalószekrény magasságú, és nagyobb mélységű mint a felső szekrény, így tetőlapja ideális a tálaláshoz.

A vitrinszekrénynek felső része az igazi vitrin. A szekrény üveges ajtói ólomüveg díszítésűek, alsó része nyitott polc. Ez a szabad hely kedvező a tálaláshoz. Az üveges szekrényben üveg polcok és tükör hátfal teszi egyértelművé, hogy egy szép vitrinszekrényt látunk.

A multimédia szekrények feladatuknak megfelelő kialakításúak. A TV szekrény egyben HIFI szekrény is, középen a mély hangsugárzóval. A fiókos szekrények DVD lemezek tárolását szolgálják. A kandalló fa párkánya is a nappali bútor része.

A nappali bútor különleges darabjai a falra szerelt DVD szekrények. Ezekben az üvegajtós fali szekrényekben azokat a CD lemezeket tartják, melyek a fiókokba már nem fértek.