A nappali sarok beépítés alsó és felső része között szabad falterület marad. A sarokban TV szekrény, felette íves üvegajtós sarokszekrény kerekíti a sarkot.

Ez a nappali sarok beépítés A TV szekrény köré készült. A TV sarokszekrény itt a HIFI szekrény szerepét is betölti, amit üvegajtós kivitele is mutat. A sarokszekrény melletti fiókos szekrény a CD  és DVD lemezek elhelyezését szolgálja.

A nappali sarokbeépítés jobb oldalát a nyílóajtós szekrényhez csatlakozó sarokpolc zárja le. A sarokpolc íves kialakítása látványos megoldás és a könnyebb közlekedést is elősegíti.

A fali sarokszekrény jellegzetes Gerland nappali bútor. A belső íves üveges sarokszekrény a sarkot kellemes ívvé alakítja, és jól használható nappali sarokszekrényt hoz létre. A fotón látható belső íves sarokszekrény üvegajtói fazettázottak, ami azt jelenti, hogy a középső függőleges ajtókereteket metszett üveg élek helyettesítik.

A másik festett üveges fali szekrény a bárszekrény funkciót kapta. Üveges ajtói üveg ráolvasztásos festési eljárással díszítettek, ami a Gerland különleges üvegdíszítési eljárása.

A nappali sarok berendezés jellegzetessége, hogy az alsó és felső bútorok teljesen különállóak. A felső bútordarabok mind falra szereltek, így az alsó szekrénysor felletti falfelület szabadon látszik, csökkentve a beépítettség érzetét.