Plafonra illesztett polc

A falra szerelt könyvespolcok nem foglalnak helyet a szobából, a mennyezet alá lettek szerelve beépített világítással, így a kanapé használatát nem zavarják.

A nappali bútorzata tökéletesen igazodhat a szórakozás és a pihenés igényeihez, ha a lakás más részeiben elhelyezhető a ruhás szekrény, a polcos szekrény vagy akár a fiókos komód. A vitrinszekrény is gyakran az étkezőbe kerül, amennyiben a tálaláshoz használt elegáns étkészlet ott jobb helyen van, mint a nappali bútor valamelyik szekrényében.

A terjedelmes könyvespolc rendszer nem vesz el helyet a nappali berendezésétől, mert teljes egészében falra szerelt kivitelű. Jutott hely a képeknek is, és a dohányzóasztal melletti kanapén, a könyvespolcok aljába szerelt spot lámpák kellemes olvasási lehetőséget biztosítanak.

A nappali berendezés könyvespolcai a nappali falára szerelve elegendő helyet hagynak ahhoz, hogy a kanapé közvetlenül a fal mellé kerüljön. Maradt hely a sarokba helyezett polcos szekrénynek is, melyre az akvárium került.

A nappali bútor dísze, az akvárium szekrény, este hangulatlámpaként is szolgál. Ahhoz, hogy minél több könyv férjen a könyves polcokra, és alattuk maradjon helye a többi nappali bútornak, a könyves polc összeállítást a mennyezetig kellett szerelni. Szerkezete a tömörfa bútor különleges megoldása, mely rendkívül nagy szilárdságú, mégis könnyed megjelenésű nappali összeállítást mutat.