térelvalasztó bárpult tvállvány

A bárpult elhatárolja a nappalit a bejárattól, hátoldalt képezve a TV szekrénynek. Az íves fali bárszekrény a párkányba épített vlágítás tartója.

A nappali bútorok ideális elrendezésére a nagyobb méretű helyiségek megfelelő lehetőséget biztosítanak. A képen látható elrendezés a nappali több funkcióját is egyesíti.

A bárpult, mint térelválasztó bútor, elhatárolja a nappalit a bejárattól, egyben hátteret biztosít a TV szekrény számára is. A méretkülönbséget kihasználják a TV melletti sarokzáró polcok, melyek a nappali bútor megjelenését dísztárgyakkal teszik hangulatosabbá.

A bárpult külső végén a polcok túlnyúlása köríves befejezést kapott, ami tipikus megoldás a Gerland nappali összeállítások bárpultjainál. Természetes elrendezés a nappalik berendezésénél, hogy a bárszekrény a bárpult közelében vagy éppen fölötte található.

A képen látható bárszekrény, rendeltetésének megfelelően, az üveges ajtókkal készült bútorok közé tartozik. Különlegessége, hogy a szekrényajtók üvegeit üvegráolvasztásos festési móddal díszítették.

A ráolvasztásos üvegfestés ellenáll a tisztítószereknek, karcálló és az ujjnyomok sem látszanak rajta. Ez a dekoratív üvegdíszítés számos nappali bútor sajátja, és általános jellemzője a Gerland üveges bútorainak.

A bárpult térelválasztó jellegét a szekrényből kiinduló, és a bárpult felett végighaladó párkány is hangsúlyozza. A párkány spotlámpái nemcsak a nappali látványosságát emelik, de a kellő megvilágítást is biztosítják.