konyhasziget étkezőpulttal

Világos pasztell színű konyhabútor reggelizőpulltos konyhaszigettel. Világos juhar színű konyhapult.felső szekrények alatti pultvilágítással.

Megfigyelhető, hogy a konyhabútor hármas szín összeállítású. A felső-szekrény ajtók színe világos pasztell, az alsó-szekrényeké sötét dió, míg a szekrénytestek és a munkalap egészen világos juhar.

A konyhabútor modern megjelenésének ellenpontját képezi a vegyes mintás csempe, amitől az egész konyhaberendezés még vidámabb, játékosabb hatású lett. A felső-szekrénybe helyezett mikró a sarokba került, mivel nagyobb szekrénymélységet igényelt.A felső konyhaszekrények alatt pultvilágítás tesz konyebbé a konyhai munkát.

Ha a konyhabútor a nappalival egy térbe kerül, lehetőség nyílik reggelizőpult, vagy más néven reggeliző pult kialakítására. Ha a konyha szigetet is tartalmaz, akkor jellemzően az étkezőpult a konyhaszigetnél kap helyet. A fotón az U alakú sziget térelválasztó konyhapultja a tér belseje felé került meghosszabbításra, itt lehet hozzáülni. A pult feletti lámpasorok bárpult hangulatot kölcsönöznek a reggeliző pultnak, ahol három személy is kényelmesen elfér.

A fotón látható étkezősarok közvetlenül a konyhasziget mellett helyezkedik el, így a konyhasziget térelválasztó munkapultja tálaláskor a tálalópult szerepét is betölti, egyben határolja is az étkezőt.

A konyha berendezéséhez tartozik a kép bal oldalán látható, lebegő pengepolcokkal felszerelt oszlop is, mely beépítést takar.  A következő fotón látszik, hogy az oszlop burkolata egy nagy méretű önálló hűtőszekrény körbeépítését alkotja.