A konyhabútort az étkezőtől függesztett üveges térelválsztó konyhaszekrények választják el, melyek mindkét oldalról nyithatók. A gránit átadópult a konyhapult átadópultja.

Klasszikus konyhabútornak látszik, de a fotón látható térelválasztó konyhaszekrény a Gerland Bútorstúdió fejlesztése. A gránit konyhapultot az étkezőtől elválasztó  átadópult fölé, a falnyílást teljes szélességében áthidaló, mennyezetre függesztett konyhaszekrények lettek felszerelve. A függesztett szekrényeket a Gerland ott alkalmazza ahol nincs fal, vagyis a térelválasztók felett.

A tömörfa frontú konyhabútor térelválasztó szekrényeinek mindkét oldalán ajtók vannak, így a konyha felől mint konyhaszekrény, az étkező felől mint tálaló szekrény használhatók. Az üveges mennyezet szekrény átlátható, így pohárszéknek is lehet használni.

A konyhaberendezés által igényel fényről a szekrényeken és a karnison körben végigfutó, párkányba beépített spotlámpák gondoskodnak, míg az átadópult megvilágítását a térelválasztó konyhaszekrény aljába épített pultvilágítás biztosítja.

Mint a Gerland konyhabútorainak  többségénél, itt is íves polc illetve íves szekrény zárja le  a konyhaberendezés végződéseit.