k-009-konyhapult
Íves konyhapult

Konyhabútor térbenyúló íves gránitlapos konyhapulttal. A belső íves sarokszekrény oldalra nyíló ajtóval is rendelkezik a könnyebb hozzáférés érdekében.

A konyhabútor teljes egészében a térbe nyúlik, és nincsenek mennyezetre függesztett konyhaszekrények sem,  a bútor térelválasztó konyhapultként működik, leválasztva a konyhát a lakótérből.

A konyhabútor első meglepetése a különlegesen nagy méretű üvegkerámia főzőlap, mely arról árulkodik, hogy időnként nagyszámú vendégre kell számítani. A térelválasztó konyhapult teljes hosszában végigfut a könyöklő, ami a közlekedő felől a bútorra történő rálátást korlátozza.

A gránit konyhapult lehetővé teszi az íves befordulást a bútor sarkában. A könyöklő is gránit lappal fedett, ami a tálalást is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi. Karcálló és hőálló tulajdonságain kívül rendkívüli módon hozzájárul a Gerland konyhabútor esztétikai megjelenéséhez és a konyhai munka egyszerűbbé tételéhez.

Gránit konyhapult beépített főzőlap

A konyhabútor, amely gránit konyhapulttal készül, új korszakot nyit a konyhai munkában. A tisztító szerekre érzéketlen, kvarc szerkezetének köszönhetően tökéletesen karc és hőálló. Polírozott felülete egyszerűen és gyorsan letörölhető. Ha valaki tésztát kíván gyúrni, nincs szükség gyúródeszkára, azt a gránitlapon közvetlenül megteheti.

A tervező a konyhabútor alsó szekrényeinek befejezését egy belső íves sarok konyhaszekrény beépítésével oldotta meg, amely a jobb hozzáférés érdekében oldalról is nyitható. Ezt a sarokmegoldást a Gerland fejlesztette ki, megszüntetve ezzel a nem esztétikus, negyvenöt fokos, sarok lecsapás alkalmazását.

Íves konyhapult belső íves ajtókkal

Látható, hogy az alsó szekrények a sarokban is követik a konyhapult íves vonalvezetését.

A belsőíves sarok konyhaszekrény egyedi tervezés és gyártás eredménye.