fehér konyhabútor

Fehér színű mediterrán konyhabútor főzőlapos konyhaszigettel, körbefutó gránit konyhapulttal. Osztott üveges konyhaszekrények pult és párkány világítással.

A konyhabútor ajtóival megegyező kivitelű a hűtőszekrény ajtaja és a kamraajtó is, így azok is a konyha részét képezik. Hogy a konyhában a hűtőszekrény ne foglalja a teret, a kamra melletti falmélyedésbe lett beépítve és ajtaja ugyan olyan mint a kamra ajtóé.

A térelválasztó konyhapult nemcsak az étkező felől, hanem a lépcső oldaláról is lehatárolja a konyhát. Ebben a konyhapultban kapott helyet a főzőlap, és több edényszekrény. A térelválasztó pult végét egy félkör alakú íves szekrény zárja le, tetejére reggeliző pultnak kialakított könyöklő került. A reggeliző pult takarja a rálátást konyhapultra a lépcső és az étkező felől.

A konyhabútor mediterrán jellegét erősíti a lépcső melletti falmélyedésbe épített mosogató konyharész. A mosogató medence fölötti osztott üveges konyhai felső szekrények vidám, kellemes hangulatot teremtenek a konyhának.

A mediterrán konyha érdekessége, hogy a gránit konyhapult folytonosan körbefut az egész konyhán. Ez nem csak a konyhapulton való munkavégzésnek biztosít nagyobb helyet, de az egész konyhaberendezést otthonosabbá teszi.