Dolgozószoba sarokíróasztllal

Sarok íróasztal elhelyezésére legalkalmasabb egy ablak melletti sarok, ahol a fény bal kéz felől érkezik, így írás közben kezünk nem vet árnyékot.

Dolgozószoba bútor nem mindig a dolgozószobában található. Ha a lakás nem elég nagy, a dolgozósarok ott kerül kialakításra, ahol van erre a célra szabaddá tehető sarok. Ezért találkozunk gyakran a nappaliban, hálószobában vagy a vendégszobában sarokíróasztallal, sarokba készített íróasztallal. A sarokba tervezett íróasztalnál egy körívben ülünk, az asztallapra helyezhetjük a könyökünket, ami komfortérzésünket növeli.

Sarokíróasztal elhelyezésére legalkalmasabb egy ablak melletti sarok, ahol a fény bal kéz felől érkezik, így írás közben kezünk nem vet árnyékot. Ha sarokra tesszük az íróasztalt, azzal helyet is megtakarítunk, mert kényelmes beülés mellett így a legkisebb az íróasztal helyigénye.

Az íves formájú, gömbölyített és kerekített élű sarokíróasztal felett a modern stílusú doboz polcok mutatják, hogy a divatos egyszerűség és a kortalan célszerűség jól megférhet egymással. A dolgozósarok bútorainak pasztell színe megegyezik a szobabútor többi darabjával, vidám hangulatot teremtve.