nagyobbithato-etkezoasztal-a-011

A Gerland étkezőasztalok nagyobbításához nem szükségesek betétlapok, és a lábkilakítás úgy készül, hogy ne akadályozza székek asztallap alá tolását.

A Gerland étkezőasztalok nagyobbításához nem szükségesek betétlapok, és a lábkialakítás úgy készül, hogy ne akadályozza az étkezőszékek asztallap alá tolását. A képen látható tömörfa szerkezetű étkezőgarnitúra éppen ilyen nagyobbítható étkezőasztallal rendelkezik. A nagyobbítást létrehozó vendéglapok az étkező bútor szerkezetébe kerültek beépítésre. Az asztal egyik és másik végén szükség szerint egy könnyű mozdulattal külön is nagyobbítható.

 A nagyobbítható étkezőasztal körbeülhető, többen is elférnek mellette, mert az asztalvégek kerekített ívek. Az asztalszerkezet tömörfából készül, a tetőlap furnérozott MDF lap.

Ahol nincs amerikai konyha, ott az étkező bútor hasznos kiegészítője egy átadóablak a konyha és az étkező között. Pótolhatja a tálaló szerepét. A tömörfa szerkezetű nagyobbítható étkezőasztal és az átadóablak között elég hely maradt ahhoz, hogy az asztal mellett ülők mögött a tálalás kényelmesen megtörténhessen.

Természetes, hogy az átadóablak kivitele az étkező bútorral megegyező, és annak dísze is egyben.