nagyobbítható étkezőasztal

A Gerland étkezőasztalok jellemzője, hogy ha nagyobbítható kivitelben készülnek, akkor sincs pótlapokra szükség. Összetolt állapotban az asztal lapja egy darabból van, a lap nincs a közepén elvágva.

Ez a kivitel teszi lehetővé, hogy ezek a tömörfa szerkezetű étkezőasztalok gránit fedőlappal is készülhetnek. A gránit fedőlap nem akadályozza az asztal nagyobbíthatóságát, és a hétköznapi használatban nem szükséges abrosszal leteríteni. Az étkezőszékek és a nagyobbítható étkezőasztal egységes színét az együttes felületkezelés biztosítja.

A fotón látható az étkezőasztal félig nyitott állapotban. Az asztal a két végén egymástól függetlenül, egy személy által is, kényelmesen nagyobbítható. A asztallapok végei ívesek, kerekítettek, így az asztal szükség esetén körbeülhető, a végein két, két személlyel.

A két karcsú, oszlopszerű asztalláb úgy lett elhelyezve, hogy a körbeülést ne akadályozza. Az oszloplábak modern megjelenése mellett az étkezőasztal klasszikusan tömörfa szerkezetű, ami hosszú élettartamot biztosít ennek az étkező bútornak.