Étkezőbútor üveges tálalószekrénnyel
Étkezőbútor üveges tálalószekrénnyel

 Étkezősarok üveges tálalószekrénnyel, pótlapok nélkül bővíthető étkezőasztallal. A beltéri ajtó is az étkező része, együtt készült az étkező bútoraival.

Étkező ősszeállítás üveges tálalószekrénnyel, étkezőasztallal és székekkel.  Az üveges szekrény a szép poharakkal és étkészlettel elegáns hangulatot kölcsönöz a bútornak.

Az összeállítás érdekessége, hogy az egyik tálalószekrény üveges felsőrésszel rendelkezik, a másik fölött viszont egy tükör került beépítésre. A bútor alsó szekrényei hagyományos felépítésűek, alul nyílóajtós polcos résszel, felül fiókkal, A tálalószekrény  üveges felső része a pohárszék szerepét is betölti.

Az étkezőbútorral egybeépített tükör kellemes hangulatot keltve díszíti az étkezőt.

Az étkezőhelyiségbe nyíló bútorminőségű beltéri ajtó ugyancsak a Gerland Bútorstúdió terméke, melynek színe és kivitele a bútorral megegyező.

Az étkező garnitúrák asztala az esetek többségében nagyobbítható kivitelű, melynek általános jellemzője, hogy az asztalhoz pótlapokat  kell elő venni, és a széthúzott asztalba beilleszteni. A Gerland Bútorstúdió étkezőasztalai nem igényelnek pótlapokat a nagyobbításhoz, és így is megfelelnek a nagyobbítás feladatának. Ennek oka, hogy az étkezőbútor asztalának egyik vagy másik fele egymástól függetlenül is nagyobbítható.

Ahol Gerland Bútorstúdió által gyártott étkező bútort találunk, ott az étkezőasztal is tipikus Gerland szerkezet. Ezek az asztalok számos méretben, pótlap igény nélkül készülnek. A Gerland Bútorstúdió étkezőbútorai, valamint a Balaton Bútorgyár az étkezőasztallal együtt pácolt és lakkozott székei hangulatos étkezőt tudnak teremteni.