előszobafal cipősszekrénnyel

Az előszoba berendezése a fehér szecessziós faldísz stukkókkal és a falikarokkal kezdődik, ennek megfefelően az előszobafal éa a cipősszekrény is fehér.

Az előszoba berendezése a fehér szecessziós faldísz stukkókkal és a falikarokkal kezdődik. Ez az előszoba adottsága, melyhez az előszoba bútornak illeszkednie kellett. Ennek megfelelően az előszobafal és az alatta lévő előszoba szekrény is fehér, visszafogott vonalvezetésű, szinte bocsánatot kér ebben az elegáns környezetben.

Az akasztók az előszobafalon a falikarokhoz igazodnak, a párkány a stukkóknak igyekszik megfelelni. Itt is mint minden előszoba berendezésnél az összhang a fontos.


Az előszoba szekrény alacsony és hosszúkás formájú, ugyanis az előszoba meglehetősen hosszú, viszont nem túl széles. Így tágasabb az előszobafal előtti tér.

Ez az előszoba bútor cipős szekrényként és egyben természetes lerakóként is szolgál. A fiókos kivitel a szekrényt cipők, táskák, kesztyűk és más előszobai holmik elhelyezésére egyaránt alkalmassá teszi, ezért ez a cipős szekrény valójában többfunkciós előszoba bútor. Hogy hol az előszoba tükör? A szemközti falra szerelték, és az alsó képen látható.

A cipős szekrénnyel szemben lévő állótükör keretkialakítása a többi előszobabútorral megegyező. Az előszobatükör párkánykialakítása éppen olyan, mint az előszobafalon lévőé. A padozattól indul, a testmagasságon felül ér, így ez valóban egy előszobai állótükör.