Nappali polcrendszer

nappali-polcrendszer

Sokan tartják úgy, hogy a könyvek lassan kimennek a divatból. Eddig azonban még nem jelent meg széles körben elfogadott alternatíva, valami ami ugyanolyan élményt ad olvasás közben, mint egy valódi papírra nyomtatott igazi könyv.

Éppen ezért mindenkinek, aki szeret olvasni és sok könyvet tart, szüksége van megfelelő könyvespolcra, polcrendszerre. A legjobb az lenne, ha megengedhetnénk magunknak egy külön könyvtárszobát, ám addig is a nappali az egyik legmegfelelőbb, és általában a legtágasabb helységünk. Az átlag polcrendszer nem áll másból, csak széltébe-hosszába rendezett polcokból, ami praktikus, de unalmas látvány.

 

Mi a Gerland Bútorstúdióban kifinomult módszerekkel bontjuk meg a nappali polcrendszer egyhangúságát. Könnyen variálható termékrendszerünk, és az egyedi tervezés segítségével előnyt kovácsolunk az addig problémának tűnő helyi adottságokból. Nekünk nem okoz problémát ha a fal nem egyenes, ha a fal síkjából csövek állnak ki, esetleg lépcsőzetes vagy épp beugró falrészekkel kell dolgoznunk.

 

 

Nappali polcA konkrét igények figyelembevételével, a helyszín felmérésével alakítjuk ki a nappali polcrendszer végső alakját, ügyelve a környezet és a bútor közti egyensúlyra. Egy üvegbetétes Dupla Bab dohányzóasztal segítségével tesszük teljessé a tér és a funkció közti harmóniát.