Előszobafal

Egyedi előszobafal készítés bármilyen méretű, formájú előszobába! Lakásunk, házunk alaprajza sokszor nem követi az bútorozási szempontból ideális derékszögű formákat. Elsődleges szempont a szobák jó kialakítása, így legtöbbször az előszoba esik áldozatul.

A különböző szögben álló falak találkozásai téglalaptól letérő formát adnak. Különböző mértani formájú beugrók alakulnak ki, amibe az előre gyártott előszobafal nem illeszkedik. Az általunk névre szólóan, helyszíni felmérés alapján készített előszobafal esetén a hely adottságai határozzák meg az előszobafal méretét, a forma kialakítását pedig a megrendelő igényeihez igazítjuk.

Bármilyen nehezen bútorozható helyre készítünk előszobafalat. Nálunk nem az előszobafal mérete határozza meg, hogy hova tehetjük, hanem az hely adja meg milyen méretű előszobafalat tervezünk és gyártunk.

Előszobafalainkhoz rendszerint alsó szekrényt ajánlunk. Ez szolgálhat mint cipősszekrény vagy mint egyszerű tároló szekrény. A nagy méretű tetőlap rakodó és felületként is használható.

További egyedi előszobafal képek »