Bemutatkozás

n-054-nappali-szekrenysor

A GERLAND Bútorstúdió egy magyar családi vállalkozás, mely teljesen új szerkezetű és formai megjelenésű gyártmányrendszerrel indult 1982-ben azzal a céllal, hogy a legkényesebb lakberendezési problémákra is színvonalas megoldást tudjon nyújtani ügyfeleinek.

Bútorainkat egyedi tervek alapján egységes kivitelben és változatos színekben gyártjuk, a vevők igényeinek megfelelően. Bútoraink tömörfa és furnérozott anyagok felhasználásával készülnek.

 

 

 

irúasztalGyártmányrendszerünk alkalmas lakások és hivatali helyiségek komplett berendezésére a konyhától a hálószobáig, a tárgyalótól a vezérigazgatói irodáig.

 

 

Megvalósítottuk a bútorfrontok mélységi tagolását az íves bútorok kifejlesztésével, és meghonosítottuk a sík és hajlított üveges szekrények üvegráolvasztásos festési eljárását a bútoriparban.

 

 

 

 

 

A gránit munkalapos GERLAND konyhák is új fejezetet nyitottak a konyhaberendezésben, a bútor vonalához igazodó gránitformák kialakításával.

 

 

 

Fennállásunk óta a harmónia légkörét sugárzó, egységes megjelenésű belső környezet megteremtésére törekszünk, melynek sikerét visszatérő megrendelőink elégedettsége igazolja. Lehet-e ennél szebb feladatunk a jövőben? Tisztelettel emlékezünk az elmúlt évszázadok bútorkészítőire, akiknek alkotásai ma is hatnak formavilágunkra.

 

talaloszekreny

Külön meg kell említenünk a szecesszió alkotásait, melyek romantikus nyugalma felüdülést jelent mai rohanó világunkban. Legyenek a GERLAND Bútorstúdió által tervezett belső terek ilyen felüdülést nyújtó oázisok minden kedves megrendelőnk számára. Ezt kívánjuk régi és új megrendelőinknek egyaránt.

Gergely Júlia és Gergely László
a GERLAND Bútorstúdió alapítói