Több funkciós nappali bútor

Nappali bútor tömör bükk fronttal. Üveges könyvszekrény és nyitott könyvespolcok a könyvek részére, hangfalak és mély hangsugárzó a zene részére.

Ez a nappali berendezés ötvözi a különböző funkciókat, melyek egy komplett nappali bútorral szemben támaszthatunk. Az alsó részben helyet kapott a fiókos szekrény, mellette a TV szekrény részhez tartozó HIFI szekrény. Az alsó szekrények között helyezkedik el a mély hangsugárzó a több elektronikus berendezéssel együtt. A nyílóajtós szekrényekben lévő polcok sok mindent elnyelnek.

Az üvegajtós könyvszekrény a kisebb mélységű felsőrészben kapott helyet, mellette a könyvespolcokkal. A magas hangsugárzók a nappali bútor alsó részének tetőlapján a kellő magasságban állnak.

A felső könyvszekrények feletti párkánydíszítés szecessziós jellegű. Ennek a nappali bútornak fő alapanyaga a tömörfa, mely ez esetben tömör bükkfa. Ezt a szekrények díszláb kialakítása és a párkány tojás dísze teszi hangsúlyossá. A prémium minőségű fa alapanyag és a gondos kivitelezés teszi lehetővé, hogy ez a bútortípus felújítható, átalakítható, kiegészíthető, időhatár nélkül.