Elegáns nappali szoba szecessziós bútorokkal. Az üvegráolvasztásos díszítésű ives üveges könyvszekrények az íves sarok könyvespolcot foják közre.

A fotón olyan nappali sarok beépítést látunk, ahol minden elvárt funkció teljesül anélkül, hogy a nappali sarka a szó szoros értelmében beépített lenne.

A nappali bútorainak laza elrendezésével lehet ezt a hatást elérni. A sarokban álló íves könyves állvány felett a fal szabadon maradt a felső sarok könyvespolcig. A szecessziós nappali berendezés falra szerelt darabjai sehol nem támaszkodnak az alsó bútorokra, így olyan hatást keltenek, mintha lebegnének.

Az íves üveges könyvszekrények úgy foglalják keretbe a falon lévő képet, hogy valójában kiemelik azt. A kép feletti párkányban elhelyezett spot lámpák este megvilágítják a képet, és hangulat világítást adnak a TV hátterének.

Kis üvegajtós DVD tartó szekrényt láthatunk a TV mellett. Ez a szekrény befejezi ezen az oldalon a nappali bútorozását, és tetőlapja dísztárgyak elhelyezésére teremt alkalmat.