Konyhabútor tömörfa fronttal, kettős szekrénysorral

Konyhabútor tömörfa fronttal, kettős szekrénysorral, hűtőbeépítéssel. Az íves gránit konyhapult felett hajlított üveges sarok konyhaszekrény fűszerpolcokkal

A tömörfa frontú konyhabútor összeállítás hagyományos, külön helyiséget képező konyhába került beépítésre. A konyha két oldalán elhelyezkedő konyhaszekrények elegendő helyet biztosítanak a konyhai edények és berendezések számára. A konyhabútorok elrendezésével szemben jogos elvárás az egyes konyhaberendezések közötti minél rövidebb út.

A konyhabútor tervezője egymás közelébe helyezte a tűzhely és mosogató mellett a hűtőt tartalmazó konyhaszekrényt is. A mikrosütő és a többi kis gép a konyha másik végében kialakított gránit konyhapulton kapott helyet.

A konyhaberendezés mindkét oldalán megtalálhatók a hagyományos konyhabútor jellemző elemei. Egymást követi a fiókos konyhaszekrény és a nyílóajtós konyhaszekrény a különböző edények számára, valamint fűszerpolcok.

A gránit konyhapult végeit a bejárat felől íves lezáró polcok határolják. A felső konyhaszekrények lezárását két negyedköríves sarokszekrény végzi. Ez a formai kialakításon kívül a konyhabútor akadálymentes megközelítését is szolgálja.