fehér konyhabútor

A fehér konyhabútor és a sötétszürke gránit pultlap ellentéte elegáns megoldás, amit az azonos anyagú falburkolat és az ólomüveges szekrényajtó még fokoz.

Amerikai konyha, a  konyha berendezéséből ez rögtön látszik. Hogy a konyhabútor  kapcsolódik az étkezőhöz, arra pedig a térelválasztó konyhapult burkolatának cseresznye színéből lehet következtetni.

A konyhabútor fehér, selyemfényű felületkezelése a sötétszürke gránit konyhapulttal elegáns, hangulatos konyhát eredményezett. A karcsú, magas, felső konyhaszekrények a mennyezetig érnek, ami sok rakodó helyet és kellemes méretarányt nyújtó megoldás.

A konyha berendezésének fehér színét még hangsúlyosabbá teszi a konyhapult gránit fedőlapjával megegyező gránit falburkolat, a pult és a felső szekrények között.

A cseresznye színű térelválasztó konyhapult az étkező felől zárja le a konyhát. A tetején lévő gránit könyöklő az étkező tálaló pultjaként is használható.

A fehér konyhabútort finoman díszítik az üveges felső szekrények szürke ólomüveg betétei. A felső konyhaszekrények aljára szerelt pultvilágítás elegendő fényt biztosít a konyhai munkához, aminek visszatükröződését a sötét gránit pultlap megakadályozza.