Ovális tárgyalóasztal

AAz ovális tárgyalóasztalok elegáns megjelenésüknek és jobb helykihasználásuknak köszönhetően a legkeresettebb tárgyalóbútorok közé tartoznak.

Az asztallap íves oldalai mellett ülők könyöktávolsága nagyobb, mint az asztal méreteiből következne, így több személyt lehet mellette kényelmesen elhelyezni.

Az ívben ülés következtében a tárgyalóasztal mellett ülők jobban tátják egymást. Az asztallábazat is követi a lap ovális vonalát, így az egész berendezés egységes és harmonikus.

A nagyalakú tárgyalóasztalok gyakran igénylik multimédia csatlakozók elhelyezését is. A korszerű csatlakozók tartalmazzák a hálózati áramforrás, az internet és a készülékekhez szükséges USB csatlakozási lehetőséget. Hogy szükség esetén alkalmazhassák, asztaltetőbe süllyeszthető kivitelben is készülnek.

A fotón a tárgyalóasztal lapjába épített multimédia csatlakozókat láthatunk, kihúzott és süllyesztett állapotban.

A nagyalakú tárgyalóasztalok többnyire nagyobb cégek reprezentatív tárgyalásainak színterei. A cég arculatának megjelenítéséhez jól szolgál az alulról megvilágított asztallapba süllyesztett logó. A mattított üvegre munkált színes logó az exkluzív tárgyalóasztal központi dísze.