Gyerekszoba bútor franciaággyal

A szecessziós franciaágy mellett Himalája só tartó tömörfa állvány lett elhelyezve, ami a gyerek légzésjavítását hivatott szolgálni. Hasznos és szép.

Mikor gyerekszoba bútorról beszélünk, legtöbbször a rácsos kiságyra, pelenkázóra, kis szekrényre gondolunk, pedig a gyerekek már korán kezdik megélni a felnőtt életet. Gyakorlattá vált, hogy a kiságyat minél gyorsabban lecserélik felnőtt fekhelyre, a gyereknek szánt szobát normál méretű és funkciójú bútorokkal rendezik be, amit a gyerek tanulmányai befejezéséig, felnőttként is tud használni.

A gyerek fogékony a szépre, érzékeny a harmóniára, ezért a szecesszió színei és díszítő motívumai jól illenek a gyerek bútorokhoz. A Gerland Bútorstúdió gyerekszoba bútorai színükben, formai játékosságukban a gyerekek lelkivilágához igazodva készülnek.

A franciaágy a sarokba került, ahol kétoldali kárpitozott falbur.kolat képezi a hát és az oldaltámlát, melyekhez támaszkodva többen is fel tudnak ülni az ágyra. A falburkolat kárpitbetétjének színe és mintázata erősíti a gyerekszoba jelleget.

A franciaágy mellett Himalája só tartó tömörfa állvány lett elhelyezve, ami a gyerek légzésjavítását hivatott szolgálni. A Himalája só állvány is részét képezi a szobabútornak színében, formájában. A Himalája só téglák tömörfa keretbe foglaltak.

Gyakran kerül a gyerekszoba bútor tetőtérbe, így a szekrényeket a tető vonalához igazítva alakítjuk ki. Szekrényeink megjelenési tömegét az építészetben használt módszerekhez hasonlókkal tudjuk csökkenteni, így megőrizzük bútoraink könnyedségét

A Himalája só állvány hátsó megvilágításával fokozhatjuk a só pozitív élettani hatását, és éjszakai fényként is alkalmazható.